Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők 2.

2011.10.08

Sheron: a kristálygömbök szent sárkánya, ha összegyűjti valaki a hét kristálygömböt és megidézi őt, akkor teljesíti egy kívánságát.

Bardock: Gokou apja. Előre látta a bolygója elpusztulását és megpróbálta megmenteni (a Vegeta bolygót) , de a küzdelem során meghalt. Dermesztő ölte meg.

Gohan nagypapa:  ő találta meg Son Gokou-t a Kaozu hegyen és a felügyelete alatt nevelkedett.

Son Gokou: Ő a főszereplője a Dragonball, a Dragonball Z és a Dragonball GT sorozatnak. Bardock fia, akit elküldtek, hogy lerombolja a Földet. , miután Son Gokou beütötte a fejét egy sziklába, aminek köszönhetően elfelejtette saiyan küldetését . Később Zseniális teknősnél, Mindenható-nál majd Kaito-nál tanult.Feleségül vette Chi-Chi-t ; nem sokkal később megszületett első gyermekük Son Gohan, majd pár év múlva a második, Son Goten. Életét vesztette, mikor Raditz-al harcolt, de a kristálygömbökkel újraélesztették. Később még egyszer meghalt, mikorCell felrobbant, de ismét visszatért az életbe, mert Dai-Kaioishin odaadta az életét, hogy Son Gokou élhessen és legyőzze Boo-t. Később elérte a super saiyan 1-es, a super saiyan 2-es és a super saiyan 3-as szintet. Son Gokou igazi saiyan-nek tekinthető. (Ilyen csak minden 1000 évben születik.)

Chi-Chi: Kicsi szellemes lánya az Ox-king. Mikor felnő hozzámegy Gokou-hoz, később két fiút szült, Gohan-t és Goten-t. Tojássá változott és Boo összenyomta, de a kristálygömbökkel felélesztették.

Son Gohan: Gokou és Chi-Chi első fia. Minden alkalommal, amikor ideges lesz, hihetetlen erőről tanúskodik. Először Piccolo tanította, azután Son Gokou.
(A Vegeta-sorozatban :) Ő volt a felelős Vegeta haláláért. A Cell sorozatban elérte a super saiyan 1, aztán a super saiyan 2-es szintet és megölte Cellt.
A Boo-sorozatban Gohan megtanulta Dai-Kaiosushin-től, hogy hogyan váljon Varázs Gohan-ná. Gohant elnyelte Boo, de Son Gokou és Vegeta megmentette.
Teliholdkor szintén magára tudja ölteni a nagy saiyan személyiséget, mint rossz harcos. Később összeházasodott Videl-lel és született egy lányuk, Pan.

Son Goten: Son Gokou és Chi-Chi második fia. Nagyon hasonlít Son Gokou-ra, ezért amikor teenager lett, megváltoztatta a hajviseletét. Már fiatal korában képes volt elérni a super saiyan szintet. Legjobb barátja Trunks.
A Boo-sorozatban összeolvadt Trunks-al és Gotenks lett belőlük. Gotenks elérte a super saiyan 3-as szintet.

 Zseniális teknős: Ő és Tsuru-sennin ugyanannál a mesternél tanultak, mégis egymás ellenségei lettek, mert Tsuru-sennin gonosz volt és ugyanabba a lányba szerettek bele.Ő tanította Ox-King-et és Gokou apját, később Son-Gokou-t, Klilyn-t és Yamcha-t.  Zseniális teknős megkapta a világ legerősebb embere címet, miután megnyerte a Tenkaichi Boudoukai versenyt (A fiatal és éretlen Son Gokouval vívták a nagyon izgalmas, hosszan elnyúló döntőt. A végére mind a ketten padlóra kerültek, de Zseniális teknősnek volt annyi ereje, hogy feltápászkodjon, így ő nyerte meg a tornát.

Mindenható: A föld védelmezője. Ő készítette a kristálygömböket és edzette Son Gokou-t. A Vegeta-sorozatban edzette még Klylin-t, Tensin-han-t, Chauzu-t, Yamcha-t és Yajirobe-t. A Cell-sorozatban egyesült Piccolo-val.

Mr.Popo: Mindenható és Dende segítője. Amikor ő Baby zombijává változott, a fekete kristálygömböt használta, hogy visszaváltozzon.

Kaito: észak Kai királya : Bolygómegfigyelő, aki felkészítette Son Gokou-t, a Nappa és Vegeta elleni harcra. Majd ő edzette Yangcsát, Tensin - hant, Chaos -t és Ifjú sátánt.

Bubbles:Kaito egyik "segédedzője" ő segített hozzászokni Son Gokounak, Ifjú sátánnak, Yamcsának, Tensin-hannak és Chaosnak a kis bolygó gravitációjához.

Gregory:Kaito egyik "segédedzője" ő segített hozzászokni Son Gokounak, Ifjú sátánnak, Yamcsának, Tensin-hannak és Chaosnak a kis bolygó gravitációjához. 

Klilyn: Kicsi szerzetes, aki Gokouval együtt tanult Zseniális teknősnél. A harci tudományok tanulásával igazi célja, hogy barátnőt találjon. Felnőve feleségül veszi Android 18-at és apja lesz Marron-nak.

Yamcha: Útonálló, aki félt a lányoktól. Barátságban volt a mi hősünkkel, felhagyott a félénkséggel és a jófiúkhoz állt. A Vegeta sorozatban Yamchaát megölte Saiba-man, de feltámadt a kristálygömbök által.

Tensin-han: Ő volt Mifan hercege és Chauzu védelmezője.
A sorozatban ő Tsurusennin tanítványa. Ő és Chauzu rájöttek arra, hogy mesterük (Tsurusennin) gonosz volt ezért elhagyták őt. Tennsin-hant Nappa ölte meg, de később feltámadt Namek kristálygömbjétől. Ő is újra szerepel a Boo sorozatban és megmenti Son-Gohan életét, az által, hogy eltereli Boo tűzgolyóját.

Chaos: A Dragonball Film 3-ban Mifan fiatal császára volt.
A sorozatban ő is Tsurusennin tanítványa. Ő és Tennsin-han jöttek rá, hogy az ő mesterük feltámadt Namek kristálygömbjei által.

Ifjú sátán: Daimoa fia. Megverekedett Son Gokou-val, hogy megbosszulja apját, de Son Gokou legyőzte őt. Néhány évvel később kibékült Gokou-val és a jókhoz állt. Piccolo-t megölte Nappa, de később újraélesztették a Namek kristálygömbökkel. Egyesült Kami-val és Nail-el. Piccolo másodszor is meghalt, amikor a Föld felrobbant a Baby-sorozatban. A mennyben kitervelte, hogy a pokolba kerüljön, hogy segíteni tudjon Son Gokounak visszatérni a Földre.

Karin: a szent torony őre. Ő tudja előállítani a senzu babot.

Yajirobe: Gyáva, kövér harcos, aki Karin Vára körül őrködött. Legfontosabb cselekedetei : Levágta Vegeta farkát, valamint sensu babot adott Son-Gokounak, amikor Son-Gokou padlón volt.

Raditz: Son Gokou idősebb testvére. Azért küldték a Földre, hogy megkeresse Son Gokout és visszavigye a saiyan-ökhöz (csillagharcosokhoz). Az események azonban nem úgy történtek, ahogy azt tervezte, ugyanis Gokou nem ment vissza vele, hanem inkább megküzdött vele Piccolo-val az oldalán. Ketten legyőzték ugyan Raditz-ot, de harc közben Son Gokou meghalt.

Vegita: Egy saiyan herceg, aki Raditz halála után jelenik meg a sorozatban. Nappa-val jött a Földre, hogy megszerezzék a kristálygömböket és örök életet kívánjanak maguknak.Legyőzte őt Gokou, ezért visszavonult. Később szövetségett kötött a Z harcosokkal, a Freeza elleni harc érdekében.Vegeta nagyon féltékeny más harcoskora, mert ő akar lenni a legerősebb. Vegeta akkor vált véglegesen jóvá, amikor a Boo-sorozatban rájött, hogy Gokou erősebb nála. Amikor Vegeta és Gokou összeolvadnak, akkor Vegeto lesz belőlük. Később eléri a SSJ4-es szintet.A részek alatt egyre jobban összejött Bulma-val, később összeházasodtak és lett két gyerekük : Trunks és Bra.

Vegetto: Amikor Dai-Kaioushin fülbevalója rajta volt Son Gokou-n és Vegetán is, akkor ők ketten egybeolvadtak. Vegetto volt olyan erős mint Boo, de hagyta, hogy Boo beszívja őt, hogy megmenthesse bajtársait, akik akkor még mindig Boo testében voltak. Így saját élete árán megmentette barátait. Erősebb volt Gozitánál.

Gogeta: Gokou és Vegeta egybeolvadásának eredménye. Gozita iszonyatosan erős. A Dragonball GT-ben Gozita tovább erősödött, amikor egyesült Super Vegeta 4-el.

Nappa: Vegita gonosz, saiyan társa. Ő és Vegeta együtt utazott a Földre, hogy megkeresse a kristálygömböket, hogy majd örök életet kívánjon magának. Nappa a felelős Chauzu (Chaos), Yamcha és Piccolo haláláért.
Miután Son Gokou könnyedén legyőzte Nappa-t, Vegeta megölte a harcban elgyengült barátját, mert már nem tudta semmmire sem használni.
A Dragonball GT-ben, mikor Dr. Gero és Myuu megszöktek a pokolból, Nappa velük együtt meglógott, de Vegeta újra megölte.

Saiba-man: Egy őrölt kis zöld szörnyeteg, aki egy földönkívüli magból kel ki. Mikor még a Vegeta bolygó létezett, Vegeta ezeknek a buta szörnyeknek az irtásával edzett. Amikor Vegeta megérkezett a Földre, nappa 6 ilyen szörnyet ültetett a Z harcosok megsemmisítése céljából. Végül mindegyik szörnyeteg elpusztult.

Dr. Brief: Bulma apja, a Capsule Corp igazgatója.Ő építette például azt az űrhajót amelyikkel Son Gokou a Namekra ment.
 
Bulma: Már fiatal korában használta a kristálygömböket, hogy barátot kívánjon magának. Felnőve Vegeta felesége lett. Fia Trunks, lánya Bra.
Később Vegeta Bébi-Zombijává válik és segít neki elérni az Oazuru szintet.

Trunks: Vegeta és Bulma fia. Goten legjobb barátja. Már fiatal korában elérte a super saiyan szintet és egyesülni tudott Goten-nel, hogy Gotenks-é váljanak.
A GT sorozatban együtt utazott Gokou-val és Pan-nel, hogy megkeressék a fekete kristálygömböt.

Trunks (a jövőbeli): Ez a Trunks visszautazott az időben annak reményében, hogy megváltoztassa a jövőt. Egy olyan világon nőtt fel, ahol Son Gokou szívinfarktusban meghalt és senki nem tudta legyőzni Android 17-et és Android 18-at. Az Androidok káoszt okoztak az egész világon és megölték a maradék Z harcosokat. Jövő-Trunks megölte Freezát és bandáját, később pedig Trunks megölte őt. Jövője ugyanaz maradt, de erősebb lett és könnyedén le tudta győzni Android 17-et és 18-at valamint Cell-t.

Gotenks: Son Goten és Trunks egybeolvadásának eredménye. Gotenks el tudja érni a SSJ 3-as szintet. Felszívta őt Boo, így Goten és Trunks különváltak. Son Gokou és Vegeta mentették meg őket Boo-tól.

Bra: Vegita és Bulma lánya. A Z sorozat legvégén 3 éves volt, a GT elején már 13. Ő nem tett semmi különöset, csak egy jelentéktelen karakter.

Videl: Sátán lánya. Csatlakozott Gohan-hoz a rossz harcban és a Nagy Saiyan csapat részévé vált. Később összeházasodott Son Gohan-nal és megszülte Pan-t.

Pan: Son Gohan és Videl lánya. Nem képes elérni a super saiyan szintet, de nagyon erőssé edzi magát. Son Gokou-val harcol a sárkányok ellen a GT sorozatban.

Marron: Klilyn és Android 18 lánya. Szintén Marronnak hívták azt a lányt is, aki megátkozta Klilyn-t.

Nail: A Namek bolygó legjobb harcosa. A Freeza Sorozatban folyamatosan egybe van olvadva Piccoloval.

Dende: Fiatal Namek, aki az új védelmezője lett a földnek, mikor a Mindenható egyesült Ifjú sátán. Egyre nagyobbra nő a részek folytán, ám egyelőre alacsonyabb Ifjú sátánnál.

Ox-King: Ő Chi-Chi apja. Őrült kitartó tanulója Zseniális teknősnek, az ő tulajdonában van a Tűz-hegy.

Uranai Baba: Zseniális teknős nővére. Ez a kis öregasszony fel tudja támasztani a halottakat 24 órára, valamint látni képes a földön történő dolgokat, kristálygolyójával. Ezen kívül tud a jövőbe látni (persze pénzért)

Cold: Dermesztő és Coola apja. Ő gyűjtötte össze a szétroncsolódott alkatrészeit Dermesztő, később meg is "javította" Dermesztőt-t . (Future Trunks ölte meg.)

Dermesztő: Űrharcos, aki megölte Vegeta királyt és megszerezte a Vegeta bolygót. A saiyan lakosokat használta zsoldosoknak, hogy kereskedjen más bolygókkal. A Vegeta bolygót elárulta és megsemmisítette. Később a Namek bolygóra szállt le, hogy a kristálygömbökkel halhatatlanságot kívánjon magának. Ezt szerencsére Gokou megakadályozta. Miután Trunks megölte, testének részeit megtalálta apja az űrben és beépítette egy robotba.

Dodoria: Freeza ronda, kövér, hülye bal keze. Ő volt a felelős Bardock legénységének haláláért. (Vegeta ölte meg.)

Zarbon: Freeza jóképű, kék jobb keze. Ő adta az ötletet Freezanak, hogy a saiyan-öket fenyegessék. Ezzel az ötlettel semmisítette meg Dermesztő a Vegeta bolygót. (Vegeta ölte meg.)

Különleges erőkDermesztő hívja őket a Namek bolygóra, hogy keressék megy a kristálygömböket és öljék meg Vegitát.

Ginew: A Különleges erők vezetője. Olyan képessége van, hogy változtathatja a testeket, de amikor megpróbált testet cserélni Vegeta-val, Son-Gokou egy békát dobott elé és Ginew békává változott.

Baata: Magas erős sötétkék, tagja volt a Különleges erők. Iszonyú gyors volt, de Son-Gokou-nál nem volt gyorsabb. (Vegeta ölte meg.)

Guldo: Alacsony zöld, tagja volt a Különleges erők. Olyan képessége volt, hogy meg tudta állítani az időt és ideiglenesen az ellenfelét is. (Vegeta ölte meg.)

Recoom: Nagyon erős, tagja a Különleges erők. (Vegeta ölte meg.)

Jees: Narancssárga tagja a Különleges erők. (Vegeta ölte meg.)

Dr. Myuu: Gonosz földi tudós, aki egy köteg robotot és mutáns androidot készített. Ő az alkotója Gill-nek is. Laboratóriumát és alkotásait, Gokou, Trunks és Pan semmisítette meg.Baby pedig elárulta őt és megölte. Később az ürben megtalálták és megmenekült. A pokolban szövetséget kötött Dr. Geróval, hogy megalkothassák Artifical 17-et. A földre való visszatérés után Dr. Myuu megparancsolta Super 17-nek, hogy ölje meg Gerót. Azonban Super 17 nagyon mérges lett Myuu-ra és később megölte őt.

Dr. Gero: Inteligens mérnöke Red Ribbon-nak. Gyűlöli Son-Gokou-t, mert megsemmisítette a Red Ribbon-t. Ő készítette a 8-as, a 13-as, a 14-es, a 15-ös, a 16-os, a 17-es, a 18-as, a 19-es és a 21-es androidot, valamint saját magát a 20-as androidba építette. A 17-es androidja áruló lett és az végzett vele.
Később a pokolban szövetkezett Dr. Myuu-val, hogy megalkothassák
Super 17-et. A pokolból megszökve Super 17 elárulta Gerót és Dr. Myuu utasítására meg is ölte őt.

Gill: Dr.Myuu készítette ezt a kicsi robotot, ami egy dragon radar. Son-Gokou, Pan és Trunks találtak rá és összebarátkoztak.

Android 8 (Hatchan): Dr.Gero készítette.Később Son Gokou barátja lett.

Android 13: Dr.Gero készítette.(Son Gokou ölte meg)

Android 14: Dr.Gero készítette.(jövőbeli Trunks ölte meg)
 
Android 15: Dr.Gero készítette.(Vegita ölte meg)

Android 16: Dr.Gero készítette. A 17-es és a 18-as android engedte el. Megverekedett Cell-el, aki megsemmisítette őt, de Bulma megjavította és újraprogramozta, hogy Z harcos legyen. Később újra harcolt Cell-el, de Cell ismét legyőzte és testét arra használta fel, hogy Cell Juniur-okat készítsen belőle.

Android 17: Cyborg testvére Android 18-nak. Dr. Gero csinálta őt. Android 17 megfenyegette és megölte Dr. Gero-t. (A Dragonball GT-ben egybeolvadt Artifical 17-el és Super 17 lett.

Artifical 17: Dr. Gero és Dr. Myuu készítették ezt az andoidot a pokolban. Ugyanúgy néz ki mint Android 17. Elszökött a pokolból és a Földre ment, ahol egyesült Android 17-el, így ők lettek Super 17.

Android 18: Cyborg nővére a 17-es Androidnak. Dr. Gero készítette őt.
A benne lévő bombákat egy kristálygömb-kívánsággal távolították el.
A későbbi részekben összeházasodott Klilyn-nel. Lett egy lányuk Marron. (Android 18-at Super 17 ölte meg.)

Android 19: Kövér android, akit Dr. Gero csinált. Andoid 19 képes volt elszívni az ellenfeleinek energiáját, mégis gyorsan megölte őt Vegeta.

Cell (Android 21): Dr. Gero készítette őt. Felrobbant, amikor meg akarta ölni az ellenséges katonákat és Gokou-t, de regenerálódott. (A csatában Gohan ölte meg.) Miután meghalt, szövetséget kötött Freeza-val, hogy terrorizálják a poklot, de Gokou és Paiku-han megállították. Később Dr Gero és Dr. Myuu újracsinálta, továbbfejlesztette. Ismét szövetséget kötött Freezával, de Gokou végleg végzett vele.

Cell: 7db kicsi kék másolata cellnek, akit Cell csinált Android 16 részeiből. Gohan ölte meg mind a hetet.

Super 17: Android 17 és Artifical 17 összeolvadásának az eredménye. Ő ölte meg Dr. Gero-t és Myuu-t. Nagyon erős és képes felszívni ellenségei erejét. Son Gokou ölte meg.

Dai – Kaioushin: Idősebb "Nagy" Kaioushin. Van egy kristálygolyója, amivel képes látni a földön történő dolgokat. Ő segített Son Gohan-nak , hogy felvegye misztikus formáját, majd később feláldozta saját életét, hogy felélessze Son Gokou-t.

Kaioushin: Dai-Kaioushin egyik magasabb formája.(Boo ölte meg)

Hirudegarn: Egy szörny, melyet egy gonosz varázsló hozott létre.
Hirudegarn ketté lett vágva, azért, hogy megállítsák. A felsőtestét Tapion szívta magába az alsót, pedig Tapion öccse. Hoi kiszabadította Tapion öccséből a szörnyet, ezért Hirudegarn megölte Tapion öccsét.
Ezután (hogy már kiszabadult a felsőtest) a két test eggyé vált.
Hirudugarn terrorizálta a Földet, ezért Son Gokou megölte őt.
(Hirudegarn) alsó teste egy dobozba volt bezárva, hogy biztosan ne jelentsen többé gondot, ám a szörny megszökött, de sikerült ismét legyőzni.

Minosha: Tapion öccse, ki úgy néz ki mint Trunks. Herudegarn alsó részébe volt "bezárva", de Hoi kiszabadította. (Hirudegarn ölte meg.)

Tapion: Minosha bátyja.

Dr. Raichi: Túlélte bolygója elpusztulását, melyet csillagharcosok pusztítottak el. Kitervelte azt, hogy visszavág ezért, ígyhát rengeteg mutáns szörnyet hozott létre, (beleértve Hatchhyack-ot is) de minden mutánst megöltek a saiyan harcosok.

Hatchhyack: Dr. Raichi erős szörnye. Gokou, Gohan és Vegeta tűzgolyói végeztek vele.

Dr. Wheel: Gonosz tudós, akire ráomlott a laboratóriuma. Az óriási agyát a jég konzerválta így életre tudta őt kelteni, androidja. Laboratóriumát a kristálygömbökkel "élesztették fel". Megpróbálta elfoglalni Gokou testét de Gokou megölte.

Taurus: Gonosz Saiyan aki úgy néz ki, mint Son Gokou. Taurus elültette a Földön az energia elszívó növényét, annak reményében, hogy ha eszik majd a gyümölcséből, akkor szuper erős lesz.

Slug: Gonosz Namek számítógép. Az űrhajója a Földbe ütközött és a kristálygömbök segítségével fiatallá változott. Gokou ölte meg.

Coola (Coora): Ült az űrhajójában és figyelte, ahogy Dermesztő elpusztította a Vegeta bolygót. Hagyta Gokou-t a Földhöz repülni egy Saiyan kapszulában, mert azt hitte, hogy ez része Freeza tervének. Később leszállt a Földre, hogy folytassa a Saiyan mészárlást, de Gokou elpusztítja.

Brolly: (A 8. Filmből) Egy super saiyan aki ugyanazon a napon született, mint Gokou és természetéből fakadóan utálta őt. Még kisbabaként ki akarta végezni Brolly-t Vegeta király, mert félt az erejétől, de végül is Brolly megmenekült. Évekkel később mindenkit szétvert, de amikor találkozott Gokouval, Gokou legyőzte őt..
( A 10. Filmből) A Földre zuhant és Gokou, Goten és Gohan tűzgolyó alakú kombinációja ölte meg.

Bojack: (A 9. Filmből) Bolygó hódító. Leszállt a Földre, hogy elpusztítsa azt. Tönkretett egy Tenkaichi Boudoukai versenyt, de Son Gohan megölte.

Janenba: (A 12. Filmből) Gonosz szelleme a halottaknak, aki elfoglalta egy fiatalember testét, aki a mennyországban dolgozott. Janenba feldúlta a menyországot és életre keltette az összes halottat. Gozita elpusztította és a fiatalember visszanyerte normális formáját.

Hoi: Egyike a gonosz varázslóknak, akik létrehozták Hiduegarn-t.
Ő engedte szabadon a Hiduegarnt másodszor, de az összetaposta őt és meghalt.

Gokou Junior: Pan unokája ez a fiú. Eleinte nagyon gyáva volt, de összeszedte bátorságát és összegyűjtötte a kristálygömböket, hogy azt kívánja, hogy a nagymamája feléledhessen. A Dragonball GT-ben is találkozhattunk vele.

Babe: A Tsufuru-jin-ek készítették, amikor a csillagharcosok átvették a vezetést a Plant bolygón. Megtorlásként, Babe megpróbálta zombikká változtatni a Föld lakóit, hogy majd irányíthassa őket. Tervét Dende és Mr. Popo hiúsította meg. (Az embereket egy különleges permettel locsolták le.)
A kristálygömbök segítségével Babe újonnan létrehozta a bolygóját és átvette a vezetést Vegeta testén. Így lett belőle Vegeta-Bebi. Később Son Gokou megölte.

Li-Shenlong: Egy gonosz sárkány, aki az 1-es számú kristálygömbből származik. Ő a legerősebb a Shenlong sárkányok közt. Összeolvadt a többi kristálygömbbel, de Son Gokou, Genki-Dama technikájával megölte.

Ryan-Shenlong: Ugyancsak egy gonosz sárkány, de ő a 2-es számú kristálygömbből származik. Ez a (szennyezett) vízi sárkány akkor született, mikor Bora-t egy kívánsággal visszahozták az életbe. Son Gokou ölte meg.

San-Shenlong: Suu-Shenlong idősebb testvére. Ő a 3-as számú kristálygömb gonosz sárkánya. Ez a sárkány a "jég" sárkánya.

Suu-Shenlong: A 4-es számú kristálygömb gonosz sárkánya. Ez a Nap (hő) sárkány akkor született, mikor Daimo egy kívánsággal visszaállította teljes erejét.

Uu-Shenlong: Az 5-ös számú kristálygömb gonosz sárkánya. Ez az elektromos sárkány akkor keletkezett, mikor Son Gokou-t visszahozták egy kívánsággal az életbe, hogy legyőzze Nappa-t és Vegeta-t. Son Gokou ölte meg.

Ryuu-Shenlong: A 6-os számú kristálygömb gonosz sárkánya. Ez a "hurrikán" sárkány akkor keletkezett, mikor Oolong bugyit kívánt magának. Son Gokou ölte meg.

Chi-Shenlong: A 7-es számúkristálygömb gonosz sárkánya. Ez a sárkány képes felszívni és irányítani más élőlényeket. Gokou ölte meg.

Bibi-di: Babi-di apja. Ámbár ő csak visszapillantásként jelent meg, ez a kicsi gonosz varázsló készítette Boo-t.

Babi-di: Gonosz kis varázsló, aki szórakozásból meg akarta semmisíteni a Földet. Ő volt az aki újra szabadon engedte Boo-t. Később összetűzésbe került Boo-val és Boo megölte őt.

Darbura: Babi-di ördögi szolgája. Ő változtatta kővé Klilynt és Piccolo-t, de később árulóvá lett és Boo megölte.

Boo: Bibi-di teremtette a rombolás céljából. A legtöbb Kaiou-shint legyőzte és később dagadt kinézetre lett átkozva. Évekkel később Babi-di megszabadította és elküldte, hogy semmisítse meg a Földet. Boo különféle küzdő alakokká való átváltozáson ment keresztül miután felszívta jó Boo, SSJ3 Gotenks, Titokzatos Gohan, Piccolo és Vegitto-t. Később két lénnyé vált. A kövér Boo a jókhoz csatlakozott, míg az eredeti gonosz Boo-val Son Gokou végzett. Egy idő után Ubuu-ként reinkarnálódott.

Uubu (Oob): A gonosz Boo reinkarnációja. Ő a "jó" harcosok egyike. Mikor a kövér Boo-t megölte Baby, Boo része visszaolvadt Ubuu részével és újra az eredeti lett. Ubuu szintén megnyerte Sataan régi hírnevét, a világ legjobb harcosa címmel.

Lunch: Egy kétarcú bankrabló, lány, aki ugrásszerűen változtatja a jó és a rossz oldalát. (Amikor tüsszent.) Még az első sorozatban (a Dragonball-ban) beleszeretett Tensin-han-ba, de a Dragonball Z –ben is megjelenik

Topapai: Son Gokou egyik ellensége, azt hitték hogy meghalt ,viszont egyszer csak feltűnik (robottá építve), de Tensin-han legyőzi.

Pilaf: Son Gokou első ellensége. Megpóbálta ellopni a kristálygömböket. Son Gokou-tól és Bulma – tól, hogy uralkodhasson a Földön. Gokou (elérte az "oszapa" szintet és) lerombolta Pilaf kastélyát, így Pilaf megfutamodott. Évekkel később, (a Dragonball GT-ben ,) kívánságával visszahozta Son Gokout az életbe, (de gyerekként!). Ezek után Pilaf megint
elmenekült.

Shuu:Pilaf egyik szolgája.

Mai: Pilaf másik szolgája.

Pooaru: Yamcha, macska barátja. Képes lebegni

Oolong : Hőseink malac barátja. Gyáva és perverz lény, aki képes átváltozni különleges formákká.