Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Parfümözési tanácsok

2012.04.23

 Parfümözési tanácsokIgen ám, de nem mindegy, hogy hogyan!


 

 

1. szabály:
Sose fújj magadra sokat! Mindig csak a nyakadra, és a csuklódra fújj parfümöt, hajra és egyéb testrészre, ruhára nem kell. Hogy hajra miért nem? Egyszerű; hamarabb bezsírosodik. :) Ha a nyakadra fújsz, az már elég, de ha a kezed lesz valahol előtérben, akkor a csuklóra sem árt. Ha pedig úgy szeretnél illatozni, mint még soha senki, a ruhádra is fújhatsz egy kevéske jóillatú parfümöt. :)

2. szabály:
Ne vegyél olcsó, parfümöt. Ezek általában csak utánzatok, az illatuk sem ugyanaz, sőt, még az üvegcséjük sem. A doboz még csak-csak, de ha magadra fújod, akkor sokakat ijeszthetsz el. Hidd el, hogy inkább várj két hónapot, mire a zsebpénzedből kigyűlik egy 20.000 forintos parfüm, de akkor is inkább a jó minőségűt vedd meg, ne a gagyit, mert azzal sokat nem érsz, ráadásul nem lesz jó illatod! :)

3. szabály:
Fehér ruhára, tilos, ismétlem tilos parfümöt fújni! Hogy miért? Mert a fehéren meglátszik a parfümfolt, amely ugyan megszárad, de az jócskán sok időbe telik. Ezért ha fehér felsőd van, inkább a nadrágodra fújj. Ha pedig talpig fehérben vagy, akkor a nyakadra és a csuklódra fújj sok parfümöt. :)

4. szabály:
Ha sehol sem akarsz kellemtlen szaggal járkálni, akkor a parfümöd mindig legyen a tatyódban. :) Akárhová mész, a kis jóbarát mindig ott lesz veled, és ha véletlenül szembejön veled egy helyes pasi, egy-két fújás ide, egy-két fújás oda, és máris finom illatod lesz, amellyel minden helyes pasit leveszel majd a lábáról! :)

Máris jobban nézel ki parfümözve, és nem foltos
a ruhád, igaz? Na ugye?!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.